Gigi Becali râde de rivalii din Superliga! Aroganţa supremă la adresa celor de la Dinamo. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali râde de rivalii din Superliga! Aroganţa supremă la adresa celor de la Dinamo. Va ieşi un scandal uriaş. Latifundiarul din Pipera le răspunde celor din Ştefan cel Mare după ce l-a convins pe Dorin Rotariu să semneze cu cei de la FCSB.

Fanii şi conducerea lui Dinamo l-au atacat pe Dorin Rotariu. S-au enervat pentru că acesta a preferat echipa lui Gigi Becali în detrimentul fostei sale formaţii.

Gigi Becali râde de rivalii din Superliga!

Gigi Becali nu le-a rămas dator rivalilor. I-a făcut praf în direct pe cei de la Dinamo. Patronul celor de la FCSB a dat de înțeles că trupa lui Ovidiu Burcă ar trebui să lase statisticile deoparte și să se preocupe mai mult să nu retrogradeze.

„Nu știu, nu mai țin minte, am văzut în ziar, dar nu mă interesează pe mine asta. Ee, păi ce să facă ei, săracii? Pe ei îi interesează că vine cineva la FCSB? Păi pe ei să îi intereseze să nu retrogradeze, aia e problema lor, după aia, celelalte, vom vedea noi”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali l-a lăudat pe Dorin Rotariu și a anunțat că va juca titular în meciul cu FC Voluntari. „Rotariu va juca atacant central, de-asta l-am luat. Vedeți cu Voluntari acum. O să fie titular. Cum e, cum nu e, va juca titular și cu asta basta.

M-am interesat înainte. Oamenii fac antrenamente înainte. E bun, e antrenat, nu se așteptau să fie atât de bun. Deci, va juca titular”. a declarat Gigi Becali în conferința de presă de la Palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed