Gigi Becali s-a dezlănţuit! Ce a spus după victoria în faţa Petrolului: ‘Cum să ai emoţii’ + Aroganţe la adresa celor de la Rapid

Gigi Becali s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după victoria în faţa Petrolului. FCSB s-a impus cu 1-0 în faţa găzarilor şi s-a îndepărtat la 13 puncte faţă de cei de la Rapid. Giuleştenii au însă un meci mai puţin.

Gigi Becali este extrem de mulţumit de echipa sa, deşi FCSB s-a impus doar cu 1-0. Spune că băieţii lui Elias Charalambous au controlat tot jocul.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

„Prima repriză nu mi-a convenit că Petrolul a controlat jocul. Glumim cu comentatorul. A spus că Petrolul controlează jocul. Cum să ai emoţii. Îţi dai seama dacă o echipă e periculoasă, dar nu a avut ocazii. Dacă iese, am de unde, luam unn punct, nu pierdeam nimic. Mai controlat jocul ca azi nu am controlat tot anul. N-am avut ocazii că s-au baricadat ei. Repriza a doua, ai 1-0. Ai probleme cu schimbările, Nana avea emoţii. Băluţă era puţin obosit. Am fost obligaţi să îl schimbăm pe Radaslavescu. El şi-a dorit să revină.

Am controlat meciul, dar n-am avut ocazii de a marca. Mă interesează să marcăm gol. am vorbit cu Meme şi i-am spus că e un meci mai uşor. Să vedem cine e mai bun să joace lângă Şut. Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun ca Şut. Lixandru deposedează şi pasează repede.

Mie îmi place mai mult. Ei spun că baba Alhassan e mai bun pe atac. În cele mai multe cazuri, fac ca ei dacă mă conving. Dar dacă eu sunt convins de ceva şi sunt convins că Lixandru e mai bun, jucăm cu el de la început. Tavi Popescu şi Miculescu nu fac. Ăsta e atacant, ăla număr 10. Nu eram periculoşi cu el în echipă. Îl mutăm peste tot ca să-şi revină”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gigi Becali a lansat o serie de aroganţe la adresa celor de la Rapid. „V-am spus că vor fi 16 puncte faţă de Rapid. Eu cred că bate Craiova dacă joacă cu Ivan. Dacă joacă cu Houri în locul lui Ivan nu ai nicio şansă. Şi el a spus şi nu m-am supărat.

Avem echipă valoroasă, nu se discută. Se preconizează că Dumnezeu vrea cu noi titlul ăsta”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed