Gigi Becali a încasat-o grav! Sancțiune dură primită din partea celor de la UEFA. Greşeala uriaşă pe care a comis-o

Gigi Becali a încasat-o grav! Sancțiune dură primită din partea celor de la UEFA. Greşeala uriaşă pe care a comis-o. Latifundiarul din Pipera a fost sancţionat dur de către forul european.

Șeful de la FCSB a recunoscut că a pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League, și nu a scăpat nesancționat.

Gigi Becali a încasat-o grav

UEFA nu l-a iertat pe șeful FCSB. După ce acesta a spus că a pariat pe meciul echipei sale, a fost amendat. Acum trebuie să scoată din buzunar 30.000 de euro.

Gigi Becali a povestit ca a periat 20.000 de euro pe victoria echipei sale la returul din Danemarca, dar a pierdut. FCSB a fost învinsă, scor 0-2.

FRF s-a autosesizat în acest caz și i-a anunțat pe cei de la UEFA.

„Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiție organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informații suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile”, a fost reacția FRF, în august 2023.

Declarațiile făcute de Gigi Becali

Șeful de la FCSB a povestit, pentru Prosport.ro, cum a pariat.

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7. Dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult.

I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu.

Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă”, a spus Becali vara trecută, pentru Prosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed