Gigi Becali s-a dezlănţuit! Ironii la adresa lui Mihai Rotaru. Ce i-a transmis şefului de la CSU Craiova

Gigi Becali s-a dezlănţuit. Ironii la adresa lui Mihai Rotaru. Șeful de la FCSB a avut un mesaj pentru omologul său de la CSU Craiova.

FCSB este lider în Superliga, cu 61 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe poziția a patra, cu 45 de puncte.

Gigi Becali, ironic la adresa lui Mihai Rotaru

Echipa lui Gigi Becali este foate aproape de a câștiga primul titlu în Superliga. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în 2015.

Latifundiarul din Pipera nu a ratat ocazia să fie ionic la adresa rivalilor, iar Mihai Rotaru nu a scăpat. Acesta a povestit că a fost sunat de șeful oltenilor la începutul sezonului pentru a-i spune că CSU Craiova va fi campioană.

 „Eu am 10 puncte faţă de locul 2, 16 puncte faţă de Mihai Rotaru. Care m-a sunat înainte să înceapă campionatul. Mi-a spus că e rândul lui. Bă, tu nu prinzi nici locurile 2 sau 3. Abia prinzi locul 4 şi tu vorbeşti de fotbal? Măi, Mihăiţă, măi tată…”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro. 

FCSB va juca cu Petrolul, duminică, 3 martie, de la ora 20.30, în timp ce CSU Craiova o va întâlni pe Rapid, luni, de la ora 20.00.

Mihai Rotaru: ”Nu au bancă, au bancă zero”

Mihai Rotaru este convins că FCSB ar șanse foarte mici să ia titlul, în ciuda avansului maree de puncte.

 „Cred că are şanse mici să ia titlul. Cred că-i va fi foarte greu FCSB-ului să ia titlul. Asta este părerea mea. Cred că îi va fi foarte greu. E treaba lor, ei le gestionează. Nu văd pe nimeni favorită. Cred că le va fi foarte greu lor, atâta tot. Nu au bancă, au bancă zero. Sunt jucători buni, dar nu au bancă de nivelul primului 11? Iese Coman, cine intră? Iese Olaru, cine intră?”, a spus Rotaru, pentru sursa mai sus citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed