Gigi Becali s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună despre noul jucător de la FCSB. Afirmaţii şocante ale latifundiarului din Pipera

Patronul campioanei din acest sezon, Gigi Becali s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună despre noua sa achiziție de la FCSB. Afirmaţii şocante ale latifundiarului din Pipera după ce a reușit să transfere doi jucători valoroși.

După încheierea campionatului, Gigi Becali a anunțat că va aduce mai mulți jucători la FCSB. Echipa are nevoie de un lot puternic pentru a face față adversarilor din preliminariile Champions League. Ultima achiziție este Daniel Popa, atacantul venit de la U Cluj.

Gigi Becali s-a dezlănțuit!

Patronul roş-albaştrilor s-a declarat încântat de vârful pe care l-a adus de la U Cluj, în această vară. Acesta l-a lăudat pe Daniel Popa care este cel de-al doilea fotbalist venit recent la FCSB. Atacantul urmează să fie prezentat oficial, la fel ca ți David Kiki.
Becali este ferm convins că a făcut cele mai bune alegeri și că jucătorii se vor integra fără probleme în lotul campioanei.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.
Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Becali va plăti suma de 300.000 de euro pentru Daniel Popa care va juca 2 ani la FCSB unde va câștiga lunar 15.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed