Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutări de ultimă oră la FCSB. Jucătorii care vin pentru Champions League

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutări de ultimă oră la FCSB. Jucătorii care vin pentru Champions League la noua campioană din Superliga. Sunt dezvăluiri din interior.

Gigi Becali pregăteşte mutări de Champions League la FCSB. Pe modelul Ngezana urmează să mai aducă jucători din Africa de Sud.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Gigi Becali este dat de gol de presa din Africa de Sud. FCSB îl doreşte pe atacantul Tshegofatso Mabasa, golgeterul campionatului sud-african. Mabasa poate ajunge sub comanda lui Elias Charalambous.

asta după venirea lui Siyabonga Ngezana, fundaș central ce a impresionat prin evoluțiile sale în campania de titlu. Totodată, Becali s-ar mai interesa de încă un fotbalist din această țară. Este vorba despre Asekho Tiwani, fundaș stânga în vârstă de 19 ani.

„Cei de la Orlando Pirates sunt dispuși să accepte o ofertă bună pentru unul dintre jucătorii-cheie din campania recent încheiată, Tshegofatso Mabasa. Acesta a fost în mare formă, după revenirea la Pirates în această iarnă. Aceste evoluții au stârnit interesul mai mult formații din campionat, dar și din străinătate, cu precădere din Europa.

FCSB, echipa din România, este interesată de serviciile acestuia. În cazul în care transferul se va concretiza, acesta va fi coleg cu Siyabonga Ngezana, jucător care este în forma vieții”, spune The South African.

Dar asta nu e tot. Cei de la Soccer Laduma spune că echipa sud-africană de care aparține ar vrea să îl păstreze pe Mabasa, însă dorința jucătorului va juca un rol cheie. „Cei de la Pirates ar vrea să îi prelungească contractul lui Mabasa, care expiră pe data de 30 iunie. Orlando vor să îi ofere un contract până în 2028. În contract ar urma să existe o clauză de reziliere în valoare de aproximativ 2.5 milioane de euro.

Nu este 100% sigur, însă se pare că clubul și-a exercitat deja dreptul de a îi prelungi contractul lui Mabasa”, mai spune presa sud africană.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed