Gigi Becali, reacție incredibilă după ce l-a văzut pe Victor Pițurcă la DNA : `Când l-am văzut cu cătuşe, ce? Nu am avut şi eu cătuşe, nu le-am ridicat?`

Gigi Becali, patronul lui FCSB și fost colaborator cu Victor Pițurcă la Steaua, a reacționat după ce fostul selecționer a fost reținut la DNA.

Victor Pițurcă a fost reținut la DNA fiind cercetat pentru trafic de influență în perioada pandemiei de Covid-19.

Gigi Becali, reacție furibundă

Patronul lui FCSB crede că Victor Pițurcă este nevinovat deși a dezvăluit că pe el și pe fostul selecționer nu îi mai leagă nicio prietenie.

„Eu nu vorbesc cu el, că nu mai am treabă cu el, prietenie cu el. Din ce am văzut şi eu, nu mai merge ca pe vremuri, că îţi fură ţie maşina, dai şi cafea la hoţi, le dăm bani de taxi, dar te băgăm puţin şi de arestăm. Şi îţi mai dăm şi nişte ani de puşcărie. Nu mai merge.

Sunt nişte judecători tineri, e o generaţie de judecători foarte bine pregătiţi, tineri, din ce văd, că am şi eu procese. Şi le dă în cap procurorilor. Sunt total nepregătiţi. Cum vine asta? Nu că îi iau apărarea.

Nici nu am prietenie cu el, dar m-aţi întrebat ca persoană publică. Eu împrumut firma copilului meu, vezi ăla ce a făcut. Te arestez că ai împrumutat firma, ca dovadă că i-a dat drumul.

În primul rând, la cum îl cunosc eu aşa, din răspunsul lui, nu a minţit. A zis „nu am treabă cu afacerea asta”. Când l-am văzut cu cătuşe, ce? Nu am avut şi eu cătuşe, nu le-am ridicat?”, a spus Becali.

Alături de fostul selecționer, în dosar se mai află și fiul său, Alexandru Pițurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed