Gigi Becali pregăteşte un nou tun! Lovitura verii dată de şeful celor de la FCSB. Ar putea pune mâna pe o sumă uriaşă de bani

Gigi Becali pregăteşte un nou tun! Lovitura verii dată de şeful celor de la FCSB. Ar putea pune mâna pe o sumă uriaşă de bani. Chiar latifundiarul din Pipera este cel care a făcut totul public.

Gigi Becali nu şi-ar dori să-l piardă pe Florinel Coman, dar recunoaşte. Cine îi plăteşte jucătorului clauza de reziliere de 5 milioane de euro îl poate lua.

Gigi Becali pregăteşte un nou tun!

Gigi Becali este tot mai speriat de clauza din contractul lui Florinel Coman. A vorbit despre clauza din contractul jucătorului. Finanțatorul roș-albaștrilor se teme foarte tare și nu vrea ca acea sumă să fie achitată. Ar vrea vrea să-l mai păstreze pe „Mbappe de România”.

„Nu mă interesează să vând. Singurul jucător de care mi-e frică să nu mi-l «fure» (n.r. râde, făcând referire la declarația despre Mititelu) este Coman. Eu n-aș vrea. Dar are o clauză care poate fi plătită și nu aș vrea să o plătească. Adică nu mă interesează cinci milioane acum pe Coman. Dacă îl vând pe Coman cu cinci milioane îmi scot toți banii cu Hagi, înseamnă că nu m-a păcălit”, a declarat Gigi Becali.

În luna aprilie, Gigi Becali a vorbit la superlativ despre Florinel Coman. „Coman este ca Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. Niciodată n-a fost așa bun și m-am bucurat când a zis că poate mai mult. Florinel… Eu am spus! A devenit mai bun decât când l-am luat eu, a făcut saltul. A înțeles că nu merge…

Munca… El vine și se antrenează, după merge la sală și se antrenează și singur. Muncă, muncă, muncă. La un moment dat a driblat șase jucători, a făcut ce face Neymar. Se joacă cu mingea ca Neymar. Bine, acum nu vreau să îl laud…

Nu l-au motivat criticile mele, l-a motivat Dumnezeu care i-a zis: «Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâldău ia milioane de euro, iar ăștia în fața ta erau mici, tu erai la distanță de ei». El trebuie să ia mai multe milioane. Gata…”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed