Gigi Becali porneşte revoluţia la FCSB! Anunţul momentului făcut de latifundiarul din Pipera. Urmează schimbări uriaşe

Gigi Becali porneşte revoluţia la FCSB! Anunţul momentului făcut de latifundiarul din Pipera. Urmează schimbări uriaşe la vicecampioană. Asta se întâmplă după ce echipa roş-albastră s-a despărţit de 7 jucători.

Gigi Becali i-a dat afară pe Joonas Tamm, Deian Sorescu, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov, Sorin Șerban și Răzvan Oaidă. Acum, anunță că va aduce cel puțin cinci înlocuitori.

Gigi Becali porneşte revoluţia la FCSB!

Gigi Becali a dezvăluit și posturile pe care le va completa: doi fundași centrali, doi mijlocași și un atacant. Achiziţiile vor fi, în marea lor majoritate, din străinătate. „Hagi face fotbaliști. Noi nu avem, noi trebuie să îi facem… Vin la noi, în loc să crească, mai scad puțin. Hagi poate să îi ia de jos că îi mai ridică, deci ce să facem…

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât ce văd eu ca să întărim echipa.

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Gică Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed