Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Ce le-a oferit vedetelor lui Elias Charalambous. Dezvăluiri uluitoare ale şefului de la FCSB

Dezvăluiri uluitoare făcute de Gigi Becali! S-a aflat ce le-a oferit vedetelor lui Elias Charalambous. Patronul liderului din Superliga nu s-a mai abținut și a dat totul pe față. Cadouri de mii de euro.

Se știe deja că Gigi Becali nu poate refuza pe cineva atunci când îi cere ajutorul, dar și faptul că îi place să facă cadouri. Ei bine, latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce a făcut pentru unii dintre jucătorii de la FCSB.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Gigi Becali a vorbit despre cadoul pe care i l-a făcut lui Octavian Popescu, în valoare de 35 de mii de euro. I-a cumpărat o mașină. De asemenea, patronul roș-albaștrilor l-a mai împrumutat pe fotbalist cu 200 de mii de euro.

Tavi nu este singurul jucător de la FCSB căruia i-a dat bani împrumut. Toate detaliile au fost date de patron la fanatik.ro.

”Ianis Stoica a vrut apartament, 200.000, ia-i apartament de 200.000, scade din salariu. Șut, vreau apartament, i-am luat apartament, scade din salariu. Cine îți ia apartament?

Coman, 300 de mii apartament. Ia-i apartament, scade din salariu. Cine face așa? Face cineva așa?

Miculescu are 10-12.000. În Miculescu am încredere, când a intrat, omul a dat gol. Cornerul (n.r. cu Farul) e de la el, lui nu i-a venit bine, că dacă o primea bine, îi rupea urechile, are execuții Miculescu. Va intra cu Craiova, dar 20 de minute, când obosește Tavi.

Păi, cum n-a primit? George (n.r. Octavian Popescu) a primit imediat apartament. I-a luat domnul Becali mașină, cadou, i-a luat domnul Becali apartament. I-am luat cadou mașină de 35.000 și apartament de 200.000”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed