Octavian Popescu face anunţul serii! Mesaj pentru rivalii de la Rapid: ‘Presiune e pe celelalte echipe’ + Ce le-a promis colegilor

Octavian Popescu face anunţul serii! Mesaj pentru rivalii de la Rapid. FCSB s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la FC Botoşani şi s-a distanţat la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj, în fruntea Superligii.

Mai mult, Octavian Popescu era în culmea fericirii după victoria cu FC Botoşani. Spune că au fost trei puncte cruciale pentru echipa sa.

Octavian Popescu face anunţul serii!

Octavian Popescu a avut o bară, dar nu  a reuşit să înscrie. Este însă foarte mulţimit de faptul că echipa sa are un avans important în fruntea clasamentului. „Este foarte important că am câştigat. A fost un meci dificil. Bine că am scos-o la capăt. Am ştiut să fructificăm ocaziile avute şi am marcat.

Antrenorul mi-a vorbit despre joc, despre tactică. A fost un meci reuşit pentru toată lumea. ne-am distanţa t în fruntea clasamentului şi trebuie să câştigăm campionatul. Presiune e pe celelalte echipe, avem 10 puncte avans noi. ne-am bucurat după rezultatul de la Iaşi”, a spus Octavian Popescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Totuşi, Octavian Popescu a spus clar. În play-off va fi mult mai dificil. „Vedem o luptă strânsă după înjumtăţire. ne pregătim să câştigăm tot până la final. prind încredere, am dat pasă de gol, o bară. Sper să vină şi golul şi să-mi ajut echipa”, a mai spus jucătorul celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed