Gigi Becali, lovitura finală pentru Armată! Anunţul momentului pentru fanii campioanei. Ce se va întâmpla pe stadionul Ghencea

Gigi Becali, lovitura finală pentru Armată! Anunţul momentului pentru fanii campioanei. S-a aflat ce se va întâmpla pe stadionul Ghencea. Chiar latifundiarul din Pipera a dat detalii de ultimă oră.

Gigi Becali vrea să facă o aroganţă la adresa echipei MAPN. Latifundiarul din Pipera vrea să joace cât mai multe meciuri pe stadionul Steaua, arenă construită din bani publici.

Gigi Becali, lovitura finală pentru Armată!

Gigi Becali este gata să ocupe stadionul Ghencea permanent. A dezvăluit de ce nu mai are nevoie de acceptul celor de la echipa Armatei. FCSB este noua campioană a României, după o așteptare de nouă ani. Astfel, bucureștenii vor fi prezenți în preliminariile UEFA Champions League.

„Ce semn de întrebare să fie dacă jucăm în Ghencea? Ciolacu a dat un ordin, a promis. Oamenii cam bâjbâiau. El a fost bărbat. Cei de la CSA ne plimbau, căutau nod în papură. Ciolacu a decis să nu mai încheie ei contractul, să îl închirieze ministrul direct. Noi nu mai avem treaba cu CSA, noi încheiem contractul cu ministrul. Ce probleme să mai avem dacă face ministrul contractul direct cu noi?”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Becali nu s-a oprit aici. A explicat de ce consideră că FCSB este Steaua și a dezvăluit de ce consideră că, într-un final, UEFA îi va da dreptate. „Noi comentăm de 10 ani. Un telefon s-a dat la UEFA și un funcționar a început să râdă. Un funcționar de la UEFA, un simplu funcționar, cunoaște legislație mai bine decât judecători, procurori, jurnaliști și comentatori de 10 ani la noi.

A spus că FCSB e continuatoarea. Dacă era politic, se dădea un telefon și se desființa. Ce ar fi pentru un prim-ministru să decidă că se desființează? Totodată, dacă era politic, se putea da o Hotărâre de Guvern să se vândă marca, pe care o cumpăram eu sau altcineva, în funcție de preț”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed