Gigi Becali nu s-a abținut și i-a transmis ce să facă. Mesaj clar pentru jucătorul pe care ar vrea să-l aducă la FCSB: ‘Știe unde este Palatul meu’

Gigi Becali nu s-a abținut și i-a transmis ce să facă jucătorului pe care ar vrea să-l aducă la FCSB.

Latifundiarul din Pipera spune că transferul lui Arnold Garita se poate face, dar doar dacă va accepta condițiile impuse de el.

Gigi Becali nu s-a abținut și a avut un mesaj pentru Garita

Gigi Becali a recunoscut că ar dori să-l transfere pe Arnold Garita pe care a pus ochii de mult. Spune încă că așteaptă ca fotbalistul sau impresarul acestuia să îl caute și să-i accepte condițiile. Altfel nu va ajunge la FCSB.

„Ca si în cazul lui Djokovic, nu mă grăbesc nici cu Garita. Am înțeles că băiatul este acasă, în Franța, dar dacă vrea să vină la FCSB, atunci să ne dea un semn. El sau impresarul lui. Eu unul v-am mai spus că nu mă grăbesc cu transferurile. Dar ușa Palatului meu este deschisă. Ei știu unde să mă găsească. Însă nu o să arunc banii pe fereastră cu comisioane, asta să fie clar. Dacă sunt mult prea mari, atunci la revedere.

Cât voi da pe Garita? Păi, stați un pic, că bani pe el am vrut să dau în iarnă. Dar acum am înțeles că am putea să îl transferăm gratis. Dacă e să îl aduc gratis, atunci de ce nu aș face lucrul ăsta? Nu e problema mea cum au făcut cei de la FC Argeș contractul cu Garita”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Deocamdată Arnold Garita este plecat în vacanță în Franța, iar Mihai Stoica a dezvăluit că impresarii fotbalistului african au pretenții exagerate.

„Am înţeles că negocierile au eşuat deocamdată. Ne-a fost greu să jucăm împotriva lui. Gigi a vorbit cu impresarii. La un moment dat a zis că se opreşte pentru că solicitările impresarilor pentru Garita erau mult peste ce dorea să ofere el. Sunt sume mult mai mari decât sumele pe care Gigi este dispus să le plătească pentru a-l înregimenta”, a spus Meme Stoica, potrivit orangesport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed