Gigi Becali nu mai are scăpare! Ce este obligat să facă latifundiarul din Pipera: ‘E haos total’

Gigi Becali nu mai are scăpare! S-a aflat ce este obligat să facă latifundiarul din Pipera pentru a spera că va câştiga campionatul la finalul acestui sezon. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir îi dă lecţii şefului de la FCSB.

Chiar dacă a transferat în această vară 9 jucători, Gigi Becali nu trebuie să se oprească. Dragomir i-a spus exact ce îi lipseşte.

Gigi Becali nu mai are scăpare!

FCSB mai are nevoie de un singur jucător, conform fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal care nu este deloc mulţumit de jocul echipei lui Nicolae Dică. „Toată lumea e nemulțumită de jocul echipei. Jocul suferă. E haos total! E nevoie de un jucător de pasă la mijlocul terenului. Altfel nu o scot la capăt. Sunt doar «fugăreți».

FCSB are jucători talentați, dar nu sunt o echipă. Transferurile sunt chiar bune. Bogdan Rusu știe jocul, dar nu are jucători inteligenți la mijloc.

Acolo sunt doar «fugăreți», care nu sunt în relații bune cu mingea. Ei fug, se zbat, dar nu e unul care ca Boloni sau Stoica, care linișteau jocul. Toți parcă sunt speriați de bombele rusești”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Fostul şef al Ligii îl laudă şi pe antrenorul vicecampioanei. „Dică a avut mână liberă, 100%. Cred că doar i-a pus clauză să fie căpitan Octavian Popescu. Foarte bine a făcut Becali. Dacă Dică l-a pus, el a făcut foarte bine”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari