S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vedeta lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Chiar dacă nu îl mai reprezintă, Giovanni Becali a comentat transferul vedetei lui Elias Charalambous la arabi. Impresarul de fotbaliști nu este sigur pe cuvântul clubului din Golf.

S-a scris despre interesul pe care oficialii de la Al Duhail din Qatar îl au pentru Florinel Coman. Arabii au fost singuri dispuși să plătească clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro pe care acesta o are în contract.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

Însă, Giovanni Becali nu este așa sigur pe acest transfer, și trage un semnal de alarmă. Acesta îi sugerează, atât vărului său, cât și lui Florinel Coman, să le ceară un avans înainte, pentru a fi siguri pe situație.

„Contractul nostru s-a terminat, l-am avut trei ani de zile. Când l-am avut noi, Gigi cerea 30 de milioane, când nu mai sunt cu noi, Gigi cere două, trei, cinci milioane. Am avut oferte pe birou de la Sporting Lisabona cu 8,5 milioane de euro și o echipă din America, Orlando, cu 10,5 milioane de dolari și un milion pentru el.

Dacă nu s-a realizat atunci, stai să vedem și cu arabii. Eu fug de arabi ca de dracu. Dacă duc un jucător la arabi trebuie să dea 80% din contract la semnătură. Nu stau să mă judec la TAS. Să îl întrebați pe Tănase cum a semnat și unde, pentru că și el a fost cu noi.

Și când îl aveam pe Tănase sub contract, Gigi cerea 15, 19 milioane. Asta este, anii trec și valoarea lor scade. Valoarea lui Coman a crescut prin evoluția lui, să îl ajute Dumnezeu să semneze. Dar dacă duc un jucător în Arabia vreau 80% din contractul jucătorului la prima semnătură”, a spus, la fanatik.ro, Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed