Gigi Becali nu a stat pe gânduri. Ce a făcut după ce l-a adus pe Deian Sorescu la FCSB

Gigi Becali nu sta pe gânduri. Continuă să facă curățenie în lotul lui Mihai Pintilii pentru a reduce costurile. După ce a rezolvat transferul lui Deian Sorescu, patronul echipei vrea să mai scape doi jucători, Adrian Șut (23 de ani) și Malcom Edjouma (26 de ani).

Pentru amândoi are deja oferte din străinătate, iar Becali este convins că poate obține aproximativ 5 milioane de euro.

Videoton, din Ungaria, este dispusă să ofere 1,5 milioane de euro pentru Edjouma. Trabzonspor și Copenhaga se luptă pentru a-l transfera pe Adrian Șut, pentru care omul de afaceri vrea 3 milioane de euro.

Adrian Șut are o cotă de 1 milion de euro, în timp ce Edjouma este evaluat la 1,2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Gigi Becali a făcut calculele

Gigi Becali anunța că în cazul în care FCSB va termina în iarnă pe podium nu va vinde niciun jucător. Echipa este acum pe locul 3 cu cu 38 de puncte la egalitate cu Rapid.

„Se poate să plece Edjouma în iarnă, dar depinde ce facem în campionat. Vreau să văd cum stăm în campionat, de asta depinde tot, și cu Șut, și cu tot. Dacă, de exemplu, terminăm pe 2 sezonul regulat, sub Farul, nu mai vând nimic! Chiar și pe 3. Contează dacă suntem pe podium. Dacă da, nu mai vând nimic”, declara Gigi Becali la finalul anului trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed