Gigi Becali, mesaj clar pentru Adrian Mititelu! Ce se întâmplă cu vedeta lui FCU Craiova. Șeful de la FCSB a dat cărțile pe față

Gigi Becali, mesaj clar pentru Adrian Mititelu! Ce se întâmplă cu vedeta lui FCU Craiova. Șeful de la FCSB a dat cărțile pe față.

Gigi Becali i-a transmis un mesaj rivalului său, Adrian Mititelu. Patronul de la FCSB a vorbit despre o vedetă de la FCU Craiova, pe care ar dori să o transfere la formația vicecampioană.

Gigi Becali a vorbit despre Andre Duarte

Gigi Becali a vorbit despre Andre Duarte, după ce Adrian Mititelu s-a arătat deranjat de faptul că patronul de la FCSB încearcă să îl transfere pe fotbalist pe gratis.

„Eu nu știu cine îi bagă în cap lui Mititelu verzi și uscate, dar vreau să îi transmiteți că eu nu fac așa ceva. Nu subminez niciun club. Eu doar respect contractele scrise și legile. Ce este scris în contract, aia respect. Uite, nu mă interesează acum Duarte, e bine? Dar și dacă m-ar interesa nu o să mă apuc să vorbesc despre jucătorul ăsta acum prin presă. Mititelu să stea liniștit!”, a spus latifundiarul din Pipera, potrivit ProSport.

De la ce a început totul

Reacția șefului de la FCSB vine ca urmare a declarației lui Mititelu, care a transmis unele săgeți către palatul din Aleea Alexandru, într-o intervenție la Fanatik.

„Este prea mult spus teamă. Nu o să îl pierd pe Duarte anul ăsta. Peste un an sunt şanse mari să îl pierd pentru că îi expiră contractul. Dar anul ăsta este un puseu de-al lui şi dorinţa impresarului de a lua bani la semnătură dintr-un eventual transfer sau o închipuită plecare ca jucător liber. Noi am prezentat şi documentele şi registrul de la Ligă. El are contract până în 2024. Impresarul are comisionul pentru al doilea an pe care îl încasează acum. Problema este că impresarul şi cu jucătorul, de fapt impresarul, vrea să speculeze o chestiune care se discută la nivel de jurisdicţie europeană fotbalistică.

Am auzit că lui Becali îi cam plac fotbaliștii liberi de contract, dar Gigi este unul dintre puţinii sfinţi în viaţă, cu 456 de icoane la Palat şi aţi văzut că pupă toate moaştele din lume, este plecat în deplasări cu preoţi… Nu cred că poate să instige la ruperea unui contract. După ce a făcut măgăria aia cu Vlad, i-a părut rău şi şi-a cerut iertare. S-a spovedit pentru chestia asta. Nu ştiu dacă Iulian Cristea este mai bun decât Duarte. Dar nu cred că Gigi Becali, cu o avere de 1 miliard de euro, nu cred că va merge să submineze interesele unui alt club din SuperLiga”, a spus patronul de la FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed