Umilinţă totală pentru duşmanul lui Gigi Becali! L-a făcut praf în direct. Scandalul dintre FCSB şi echipa Armatei escaladează

Umilinţă totală pentru duşmanul lui Gigi Becali! L-a făcut praf în direct. Scandalul dintre FCSB şi echipa Armatei escaladează.

Dușmanul lui Gigi Becali a fost umilit din nou. Florin Talpan a fost atacat dur de către Adrian Căvescu, avocatul celor de la FCSB.

Dușmanul lui Gigi Becali se va enerva la culme

Dușmanul lui Gigi Becali se va enerva la culme! Florin Talpan a fost luat la țintă de către Adrian Căvescu, care a dorit să explice ce s-a întâmplat, cu adevărat, la tribunal.

Omul care o reprezintă pe FCSB în procescul cu CSA Steaua a vorbit, pentru Fanatik, despre situația actuală a proceselor, dar a ținut să îl atace și pe juristul Armatei.

„Este vorba de procesul acela cu mărcile în care Curtea de Casație și Justiție nouă ne-a admis recursul și a dispus rejudecarea și în care noi am mai cerut niște clarificări care au fost respinse. Dar n-are legătură cu subiectul principal al cauzei. Dosarul are pe 1 noiembrie primul termen

Nu este o victorie a lor, e o chestie accesorie. Știu că v-a amețit domnul Talpan. Să îl facă cineva general! Poate se mai liniștește (n.r. râde). Dosarele principale sunt: cel cu mărcile care are termen în toamnă și cel cu palmaresul care încă nu știm când se va judeca. Vom reveni cu clarificări

Nu, nu, nu! Acest proces cu mărcile, în care noi încercăm să le anulăm și să se constate că există o marcă notorie în favoarea noastră, are termen la Curtea de Apel București pe 1 noiembrie, în urma recersului admis de Înalta Curte.

Această contestație în anulare a fost o simplă clarificare de care noi am avut nevoie. În ceea ce privește respingerea ei, nouă ne-a dat niște răspunsuri. Noi cerem anularea întregului lor portofoliu de mărci cu denumirea Steaua”, a spus avocatul echipei lui Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed