Gigi Becali, luat peste picior după meciul cu FC Voluntari! Mesaj ironic al lui Anghel Iordănescu: ‘Mister a întors meciul’

Gigi Becali a fost luat peste picior după meciul cu FC Voluntari. Anghel Iordănescu a avut un mesaj ionic la adresa șefului de la FCSB.

Echipa condusă de Elias Charalambous a câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1, și este lider, cu 10 puncte peste Rapid și 12 peste CFR Cluj.

Gigi Becali, luat peste picior după meciul cu FC Voluntari

Fostul selecționer al României a fost prezent la meciul dintre FC Voluntari și FCSB pe stadionul care îi poartă numele. La final, Anghel Iordănescu a declarat că în opinia sa, echipa antrenată de Elias Charalambous este deja campioană.

Iordănescu nu a ratat ocazia să fie ironic la adresa lui Gigi Becali, cel care recunoștea după meeci că i-a făcut echipa cipriotului și i-a dictat schimbările la pauză.

„Eu zic că sunt 3 puncte câștigat de FCSB, 3 puncte mari pierdute acasă de Voluntari, care a fost activă, prezentă în prima repriză. A intrat cu avantaj la pauză, deși FCSB a avut posesia.

FCSB a întors rezultatul, cu contribuția celor 3 jucători introduși de mister.

E o victorie importantă, cel mai mare raport l-a avut Coman. Ricardinho i-a dat spațiu lui Florinel la primul gol, la al doilea, Turda l-a însoțit. FCSB e deja campionă, cred eu”, a declarat Anghel Iordănescu, după meci.

Ce a spus șeful de la FCSB după meciul cu echipa lui Nicolae Dică

Gigi Becali a vorbit imediat după meci despre schimbările pe care le-a impus la pauză. 

„A rămas puțină răbdare. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta.

Am schimbat 3 jucători care n-au contat. Lixandru, Tavi Popescu și Luis Phelipe. Dacă ai trei jucători într-o echipă care nu contează te bate Voluntari”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed