Gigi Becali, lovitură totală pentru Armată! Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului de la FCSB. Cum l-a ajutat Marcel Ciolacu

Gigi Becali, lovitură totală pentru Armată! Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului de la FCSB. S-a aflat cum l-a ajutat Marcel Ciolacu. Decizie crucială despre arena din Ghencea, stadion construit din bani publici.

Gigi Becali a spus clar. FCSB va juca din nou pe Ghencea, de fiecare dată când Arena Naţională va fi indisponibilă.

Gigi Becali, lovitură totală pentru Armată!

La începutul lunii iulie, Arena Națională va fi închisă pentru fotbal. FCSB va juca în Ghencea, stadionul administrat de echipa Armatei. Gigi Becali a anunțat că Guvernul României a modificat legea și spune că Ministerul Apărării Naționale va decide acum dacă FCSB poate închiria stadionul, nu reprezentații echipei Ministerului.

„Stadionul e rezolvat. Nu mai semnează colonelul de la CSA. Semnează ministrul, ca să nu mai facă ei figuri. Ciolacu a zis «Băi, ca să nu mai fie niște neica nimeni pe acolo și să mă fac de râs, ministrul va semna». Guvernul a decis. Gata! Ministrul semnează.

Eu nu am nevoie de discuții și certuri și scandaluri. Eu joc în Ghencea doar dacă nu pot juca pe Arena Națională, care e principalul stadion. Și dacă mai câștigă și Gabriela Firea alegerile pentru Primăria, o să facem un trafic de influență (n.r- râde). Și vom juca doar acolo. Acum procurorii te pot lua de la declarația asta”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed