Dezvăluirea serii despre Gigi Becali! Ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul dorit de campioană. Tricolorul a rupt tăcerea

Dezvăluirea serii despre Gigi Becali! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu jucătorul dorit de campioană. Tricolorul a rupt tăcerea. Florin Tănase s-a decis să vorbească după ce latifundiarul din Pipera a spus că jucătorul urmează să semneze cu FCSB.

Florin Tănase i-a oferit un răspuns lui Gigi Becali. Atacantul a oferit declaraţii despre un posibil transfer la FCSB, în vară. A spus clar că, momentan, nu şi-a stabilit viitorul.

Dezvăluirea serii despre Gigi Becali!

Gigi Becali a anunţat deja că vrea să-l transfere pe Florin Tănase la FCSB. Campioana a bifat deja două mutări pentru următorul sezon. I-a adus pe David Kiki şi pe Daniel Popa.

Florin Tănase a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB şi a oferit imediat un răspuns. Atacantul, care în ultimul sezon a evoluat la Al Akhoud, a transmis că pentru moment, este devreme să se discute despre un transfer la formaţia campioană din Superliga.

Tănase a dezvăluit că perioada de mercato încă nu a început, conform prosport.ro. „Văd că apar tot felul de informații prin presă. Dar deocamdată eu cred că este devreme să discutăm despre transferul la FCSB, pentru că nici n-a început perioada de transferuri.

Lucrurile sunt așa cum le știți și voi, nu s-a schimbat nimic. O să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă, mai este timp”, a declarat Florin Tănase, conform prosport.ro.

Favoritul latifundiarului din Pipera tocmai şi-a încheiat conturile cu cei de la Al Akhoud, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită. Gigi Becali a anunţat recent că fostul căpitan de la FCSB va reveni la formaţia roş-albastră în vară, în cazul în care nu va primi o altă ofertă din străinătate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed