Gigi Becali, ironii după decizia ÎCCJ: ‘Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB’

Gigi Becali nu s-a abținut și i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după decizia ÎCCJ. Ieri s-a stabilit că procesului pentru palmares dintre CSA și FCSB se va rejudeca.

Omul de afaceri nu-și face nicio problemă și spune că va câștiga la Curtea de Apel.

Gigi Becali: „Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

Gigi Becali s-a distrat pe seama lui Florin Talpan, ba chiar a găsit un nou nume pentru echipa armatei.

„Așa cum v-am spus, vine numărătoarea inversă. O să începem să câștigăm toate procesele cu CSA Steaua. Acum se demonstrează. Curtea Supremă a admis recursul nostru și a decis că trebuie să se rejudece procesul.

Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem și noi prejudicii.

După, putem cere noi prejudiciu. Cu ăia 5-6.000 de suporteri facem socoteală că nu au venit la meciuri. Sau că aveam 100.000 pe an de la Ostrovit. În 10 ani, înseamnă un milion de euro. Prejudiciu, mi-a anulat contractul, că scria Steaua acolo. Toate vin înapoi. Este timp

Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua, iar ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgați-o pe TikTok pe-asta!”, a spus patronul celor de la FCSB, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed