Gigi Becali, ironii după decizia ÎCCJ: ‘Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB’

Gigi Becali nu s-a abținut și i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după decizia ÎCCJ. Ieri s-a stabilit că procesului pentru palmares dintre CSA și FCSB se va rejudeca.

Omul de afaceri nu-și face nicio problemă și spune că va câștiga la Curtea de Apel.

Gigi Becali: „Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

Gigi Becali s-a distrat pe seama lui Florin Talpan, ba chiar a găsit un nou nume pentru echipa armatei.

„Așa cum v-am spus, vine numărătoarea inversă. O să începem să câștigăm toate procesele cu CSA Steaua. Acum se demonstrează. Curtea Supremă a admis recursul nostru și a decis că trebuie să se rejudece procesul.

Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem și noi prejudicii.

După, putem cere noi prejudiciu. Cu ăia 5-6.000 de suporteri facem socoteală că nu au venit la meciuri. Sau că aveam 100.000 pe an de la Ostrovit. În 10 ani, înseamnă un milion de euro. Prejudiciu, mi-a anulat contractul, că scria Steaua acolo. Toate vin înapoi. Este timp

Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua, iar ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgați-o pe TikTok pe-asta!”, a spus patronul celor de la FCSB, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari