Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! I-a decis soarta jucătorului care revine la FCSB. Anunţ clar al latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a spus clar ce se va întâmpla cu Malcom Edjouma. Jucătorul este împrumutat la Bari, în campionatul din Italia și urmează să se întoarcă la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a decis soarta.

Deși au avut opțiunea de a-l cumpăra definitiv în schimbul sumei de 600.000 de euro, italienii au refuzat din cauza prestațiilor slabe.

Gigi Becali a spus clar ce se va întâmpla cu Malcom Edjouma

Totuși, Gigi Becali nu vrea să renunțe la francez. Deși ar putea să îl vândă, acesta are de gând să îl folosească pe poziția lui Darius Olaru. Astfel că Edjouma va îmbrăca din nou tricoul roș-albaștrilor.

„Malcom Edjouma, când va veni va juca poziția lui Olaru. El nu va mai juca închizător pentru că pierde mingea. Va juca doar în locul lui Darius Olaru și în locul lui Tănase. Jocul nostru va fi doar 4-2-3-1”, a declarat Becali, la ProSport.

Malcom Edjouma a reușit să înscrie de două ori și să ofere o pasă decisivă, pe tot parcursul împrumutului la Bari.

Jucătorul francez a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani, în luna februarie a anului 2022, contra sumei de 500 de mii de euro. După care în 2023, în august, a fost dat sub formă de împrumut la Bari, petru suma de 200.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed