Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali! Anunţul care îl va scoate din minţi pe şeful de la FCSB. Scandalul dintre cei doi escaladează

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali! Anunţul care îl va scoate din minţi pe şeful de la FCSB. Scandalul dintre cei doi escaladează. Preşedintele Federaţiei a dat verdictul după ce echipa roş-albastră aproape şi-a acontat titlul de campioană.

Răzvan Burleanu continuă conflictul pe care îl are cu Gigi Becali. L-a ironizat pe şeful celor de la FCSB.

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali!

Răzvan Burleanu a spus clar. Nu este nicio lovitură pentru Școala de Antrenori dacă FCSB ar câștiga titlul în Superliga. Asta deşi este de notorietate implicarea lui Becali în alcătuirea echipei de start și la schimbări.

Mai mult, Burleanu a răspuns cu o ironie. „O lovitură pentru Școala de Antrenori? Chiar nu înțeleg de ce folosiți această sintagmă. Campionatul nu s-a terminat, deși e greu de imaginat pentru fanii FCSB că echipa va pierde titlul. Din punctul de vedere al FRF, provocare pentru club e să-și adjudece titlul cât mai repede.

Domnul Becali trebuie felicitat că a avut răbdarea să investească timp de 9 ani pentru a lua titlul. Sunt 9 ani în care nu foarte mulți acționari ar fi avut răbdare să investească.

Trebuie evidențiat și meritul lui MM Stoica, dar și profesionalismul staff-ului condus de Charalambous. E determinat și pasionat și pot spune că l-am văzut de multe ori la meciurile naționalelor de juniori. Aș putea spune că FCSB a avut parte și de o conducere excelentă, a lui Valeriu Argăseală. Iar toți au pregătit scena pe care jucătorii au strălucit”, a mai spus Burleanu.

FCSB este foarte aproape de a-şi aconta titlul în Superliga, după 9 ani de secetă. Echipa pregătită de către Elias Charalambous poate câştiga, din punct de vedere matematic, chiar în această etapă. Trebuie să se îndeplinească însă două condiţii. Să învingă pe terenul celor de la Sepsi, iar CSU Craiova să nu câştige contra celor de la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed