Vedeta lui Gică Hagi a dat verdictul! Anunţ clar pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera îl vrea la FCSB

Vedeta lui Gică Hagi a dat verdictul! Anunţ clar pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera îl vrea la FCSB. Este vorba despre unul dintre oamenii de bază ai celor de la Farul în sezonul trecut, dar şi în cel curent.

Vedeta lui Gică Hagi nu ar spune nu unui transfer la FCSB. A spus clar, chiar înaintea următorului meci al constănţenilor.

Vedeta lui Gică Hagi a dat verdictul!

Gigi Becali tocmai a anunțat că e gata să realizeze în vară nu mai puțin de 7-8 transferuri pentru a forța calificarea în grupele Champions League. Unul dintre jucători este de la echipa lui Gică Hagi. Este vorba despre Mihai Popescu, fundaşul celor de la Farul Constanța.

Prezent la conferința de presă premergătoare duelului dintre Farul și Rapid, din Superliga Mihai Popescu a vorbit despre viitorul său. Actualul jucător al ”marinarilor” este un produs al lui Dinamo, formație pentru care a jucat în 69 de partide. „Mă bucur că se vorbește despre mine, înseamnă că am avut evoluții bune. Mă motivează acest lucru și va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer.

Dar în acest moment, mă gândesc doar la ce am de făcut în aceste 5 meciuri, am contract în continuare cu Farul și vom vedea în vară dacă vor fi discuții”, a declarat Mihai Popescu la conferința de presă.

Finanțatorul liderului din Superliga a dezvăluit că e gata să realizeze opt transferuri. Lista îi cuprinde pe Louis Munteanu, Denis Alibec sau William Baeten, de la FCU Craiova. „Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a declarat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed