Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Afirmaţii uluitoare despre România. Joyskim Dawa surprinde pe toată lume

Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Afirmaţii uluitoare despre România. Joyskim Dawa surprinde pe toată lume. S-a aflat care sunt orașele care l-au impresionat pe fundașul de la FCSB.

Joyskim Dawa se află de doi ani și jumătate în România și de un an jumătate este la FCSB. Acesta a fost transferat la roș-albaștrii de la FC Botoșani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Vedeta lui Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

În doi ani jumătate, Joyskim Dawa a vizitat mai multe orașe din România, însă a declarat că doar București, Constanța și Iași sunt orașele care l-au impresionat.

Pe lângă asta, fundașul de la FCSB a mai dezvăluit și care sunt obiceiurile sale după fiecare antrenament al echipei.

„Mă duc acasă, dorm, mă odihnesc. Iar de două ori pe săptămână fac și antrenamente extra. Uneori ies să mă plimb cu soția mea, mâncăm pe la diferite restaurante, mai vizităm locuri când nu sunt obosit, dar asta nu se întâmplă prea des.

Constanța e drăguță pe timpul verii, îmi place marea, îmi place soarele, pentru că vin din sudul Franței, Nisa, și e similar. Nu la fel, dar similar. Bucureștiul e frumos, de asemenea. Și Iași îmi place, acolo mergeam mai des când jucam la Botoșani”, a spus Dawa, potrivit gsp.

Joyskim Dawa, rezervă la FCSB

După ce Gigi Becali declara că Dawa este un jucător pe care își pune baza la FCSB, acesta nu a mai făcut parte din lotul echipei la ultimele meciuri.

La meciul din etapa trecută, fundașul a fost pe banca de rezerve. La meciul cu Dinamo, axul central de apărare a fost alcătuit din Mihai Lixandru și Siyabonga Ngezana

„Bine că l-am avut pe Dawa! Spunea un comentator că n-am făcut bine că l-am adus pe Dawa, că trebuie să iau fundaș central. Băi, am luat cel mai bun fundaș central din România, la ce am văzut în această seară. Dacă nu-l aveam pe Dawa, ne mai dădeau două – trei goluri.

Păi, venea cu mingea la picior și nu avea cui să i-o dea. Nu știa cui să-i dea mingea, nu venea nimeni la primit. E puternic, să știți că și tehnic. Nu îi e teamă cu mingea la picior, o ține fără probleme.

Mă felicit pentru transfer, părerea mea este că e fotbalist de mare clasă. Ați văzut? I-am criticat pe toți, l-am lăudat pe Dawa, că merită. În rest n-am pe cine lăuda din echipă”, spunea Gigi Becali, după prima etapă a sezonului trecut, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed