Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţul momentului făcut de latifundiarul din Pipera. Ce jucători vin la FCSB + Probleme mari pentru Vlad Chiricheş

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţul momentului făcut de latifundiarul din Pipera. S-a aflat ce jucători vin la FCSB. Patronul viitoarei campioane din Superliga a făcut lista de cumpărături.

Gigi Becali ştie ce jucători va lua în speranţa că se va califica în grupele Ligii Campionilor. 3-4 jucători din Superliga, iar restul din străinătate.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Mai mult, jucătorul pe care îl vrea Becali este William Baeten de la FCU Craiova. „Din România 3-4 îi iau eu. Restul, din străinătate să îi studieze Meme, Charalambous şi Pintilii. Nu stau eu să mă uit că mi-e lene. Să aleagă ei un atacant”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Gigi Becali a dat un verdict crunt şi despre Vlad Chiricheş. Jucătorul s-a accidentat cu Rapid şi nu mai joacă până la finalul sezonului. „4 săptămâni va sta Chiricheş. Asta este, ce să facem, o să joace în Liga Campionilor. Se prelungeşte automat contractul dacă luăm campionatul.

Nu vin la stadion că nu am câştigat eu. Medalia să o ia ei că o merită, dacă se dau bani vin. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor vin la meciuri. Dau 2-3 milioane doar din bilete. Eu nu am niciun merit din titlul ăsta”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed