Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ de ultimă oră al şefului de la FCSB. A decis să îi prelungească, din nou, contractul

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ de ultimă oră al şefului de la FCSB. A decis să îi prelungească, din nou, contractul. Este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor din meciul contra celor de la Rapid.

Vali Creţu l-a convins pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera îi oferă un nou contract fundaşului. Asta după meciul de sâmbătă seara, de pe Arena Naţională, contra celor de la Rapid.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Vali Crețu își va prelungi contractul cu FCSB. Acesta a fost anunţul lui Gigi Becali după egalul cu Rapid, din Superliga. Cu un angajament valabil până la finalul sezonului, Vali Crețu va primi o prelungire de contract de șase luni.

Gigi Becali s-a convins că Vali Crețu merită să rămână la FCSB. Asta după evoluțiile fundașului dreapta din ultima lună, când a devenit titular, după accidentarea lui Alexandru Pantea.

După meciul cu Rapid, Gigi Becali a anunțat că-i prelungește contractul lui Vali Crețu, dar doar pentru șase luni, pentru a nu deveni delăsător. Dacă va convinge și în toamnă, Vali Crețu va semna un alt contract cu FCSB.

”A auzit că iar îi prelungesc contractul. O să îi mai prelungesc pe şase luni, ca să bage motor. Îi fac contract din 6 în 6 luni. Îi place mingea, nu fuge de minge”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

După egalul cu Rapid, FCSB a ajuns la 45 de puncte acumulate la finalul turului play-off-ului din Superliga. În acest moment, are un avans de 13 puncte față de Farul, formația de pe locul doi.

Diferența față de ocupanta poziției secunde poate fi, însă, de 11 puncte la finalul rundei. Asta dacă CSU Craiova câștigă pe terenul lui Sepsi. Meciul este în această seară, de la ora 19.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed