Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Cine trebuie să fie titular la FCSB. Ordin de la Palat

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Ordinul dat de la Palat pentru locul de titular.

Patronul roș-albaștrilor a spus motivul pentru care Octavian Popescu a fost titularizat la FCSB în ultimele două meciuri.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous!

Becali a dezvăluit că Popescu este titularizat deoarece nu îşi permite să-l lasă să cadă pe mijlocaşul de 20 de ani.

„Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla

Tavi joacă? De ce joacă? Vă spun eu, pentru că nu putem să-l lăsăm să cadă. Jucăm din 3 in 3 zile și vreau să avem prospețime.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Becali, despre penalty-ul din meciul Farul – FCSB

Gigi Becali a declarat că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat lovitură de la 11 metri, fiind convins că Adrian Şut a fost faultat de Tudor Băluţă.

„Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte…fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral…dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei”, a declarat Gigi Becali

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed