Gigi Becali i-a decis soarta lui Octavian Popescu! Ce se va întâmpla cu jucătorul celor de la FCSB. Nu mai are nicio şansă

Gigi Becali i-a decis soarta lui Octavian Popescu! S-a aflat ce se va întâmpla cu jucătorul celor de la FCSB. Nu mai are nicio şansă. Latifundiarul din Pipera a dat un verdict după ce transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail a picat.

Gigi Becali i-a dat un mesaj clar lui Octavian Popescu. Va juca în banda dreaptă după ce va reveni după operaţie.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Octavian Popescu!

În cazul în care Coman va pleca de la FCSB, Popescu va putea reveni pe poziția pe care se simte cel mai bine și în care a oferit cel mai bun randament, cea de extremă stânga. ”Vă dați seama ce e în sufletul lui Octavian Popescu?”, a fost întrebat Becali.

”Octavian, de ce? El va juca și în dreapta”, a spus Becali, direct la Digi Sport. Apoi, l-a justificat pe jucător. A jucat slab în banda dreaptă din cauza problemelor medicale pe care le-a avut.

”Nu știam, avea o problemă medicală. Nu știu ce pubalgie. S-a operat deja. Oricum două luni, două luni și jumătate va fi afară. Sau la gleznă, nu știu eu. Avea niște dureri”, a mai spus Becali.

Latifundiarul din Pipera nu îi dă de ales lui Octavian Popescu. Dacă Florinel Coman nu  pleacă, va fi obligat să joace în partea dreaptă a atacului celor de la FCSB. ”Bine, asta ce spera, el spera, acum Florinel rămâne”, a concluzionat Becali, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed