Lovitură totală pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera nu mai are nicio şansă. Anunţ ferm al rivalilor din Superliga

Lovitură totală pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu mai are nicio şansă să facă transferul pe care îl dorește.

Șeful de la FCSB a pus ochii pe Marius Ștefănescu, dar Laszlo Dioszegi nici nu vrea să audă de o astfel de mutare. Nu este pentru prima dată când oficialul de la Sepsi îl refuză pe Becali.

Gigi Becali nu îl poate transfera pe Marius Ștefănescu

Patronul campioanei României a fost impresionat de Marius Ștefănescu în sezonul recent încheiat. A anunțat de mai multe ori că este pe lista sa de transferuri, da șefii de la Sepsi exclud posibilitatea ca acesta să ajungă la FCSB. Sunt dispuși însă să negocieze cu alte echipe.

„(n.r. Va rămâne Marius Ștefănescu la Sepsi și în sezonul viitor?) Eu cred că vor veni oferte începând cu săptămâna viitoare. Dacă am niște oferte de nerefuzat, trebuie să îi dăm drumul. Dacă nu, el mai are contract 2 ani de zile cu noi.

(n.r. Nu a venit o ofertă deocamdată?) Concret, nu a venit. Ne-au sunat foarte mulți agenți care au spus că trimit ofertă, că vine din MLS, din America. Ne-au sunat ca să dăm acceptul, să meargă jucătorul în Bundesliga 2 sau în Ligue 2.

Dar, concret, concret, nu a venit nimic ca să putem spune că e 100%. (n.r. Nu v-ați răzgândit? Dacă vine domnul Becali cu o ofertă, îl lăsați la FCSB?) Nu ne răzgândim de pe o zi pe alta! (n.r. râde)”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Antena Sport.

Disozegi nu vrea să îl lase pe Ștefănescu la FCSB după zvonurile apărute. Fotbalistul nu a jucat în unele meciuri cu campioana României și s-a spus că între cele două ar fi o înțelegere.

Fotbalistul a avut un sezon foarte bun la Sepsi, în care a dat 14 goluri și 5 pase decisive. Este cotat de conducerea celor de la Sepsi la 1.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed