Gigi Becali, despre obiectivul uriaș impus echipei sale. Vrea să le dea peste nas cârcotașilor: ‘ Majoritatea oamenilor spun că nu se poate ‘

Gigi Becali are ambiții uriașe după ce echipa sa a câștigat titlul în Superliga. Șeful de la FCSB spune că nu are de gând să renunțe până când nu-și va realiza visul.

Omul de afaceri le-a transmis jucătorilor săi obiectivul clar pentru acest sezon. Calificarea în grupele Ligii Campionilor, lucru care îi aduce și o sumă importantă.

Gigi Becali vrea calificarea în grupele Ligii Campionilor

Gigi Becali are ambiții uriașe. Vrea calificarea în grupele Ligii Campionilor și visează să stea la masa bogaților. Omul de afaceri spune că acesta este singurul lucru care l-a face cu adevărat fericit.

Șeful de la FCSB vrea să dovedească faptul că orice este posibil, asta după ce mai mulți oameni din fotbal au declarat că FCSB nu va realiza un astfel de obiectiv.

”Vreau calificarea asta, în Liga Campionilor. Apoi, fie ce o fi. Mi-o doresc mult. Nici nu mi-am dorit așa de mult la fotbal, ca acum, calificarea asta.

Și știți de ce mi-o doresc atât de mult? Pentru că majoritatea oamenilor spun că nu se mai poate. D-aia eu o vreau. Eu vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

FCSB va primi 1,85 milioane de euro dacă trece de preliminarii. Pentru calificarea în grupe va primi 19 milioane de euro. Apoi, românii vor încasa suplimente în funcție de rezultate. 2.15 milioane pentru o victorie și 750.000 de euro pentru un rezultat de egalitate.

 Programul din preliminariile Champions League
Turul 1 preliminar: 9/10 iulie – 16/17 iulie
Turul 2 preliminar: 23/24 iulie – 30/31 iulie
Turul 3 preliminar: 6/7 august – 13 august
Play-off: 20/21 august – 27/28 august

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed