Gigi Becali face scandal! Acuzaţii devastatoare după victoria cu FC Botoşani. De ce crede că FCSB a fost dezavantajată din camera VAR

Gigi Becali face scandal! Acuzaţii devastatoare după victoria cu FC Botoşani. S-a aflat de ce crede că FCSB a fost dezavantajată din camera VAR. Patronul liderului din Superliga s-a dezlănțuit.

FCSB a câștigat meciul de duminică seara din etapa cu numărul 27, împotriva celor de la FC Botoșani, scor 3-2. Arbitrul Cătălin Buşi a dictat 3 eliminări. Două dintre acestea au fost încasate de jucătorii vicecampioanei.

Gigi Becali face scandal!

Gigi Becali a atacat arbitrajul din camera VAR, în care se afla și Cristina Trandafir. Acest lucru l-a făcut pe patronul roș-albaștrilor să spună că erorile s-au produs din cauză că o femeie a oficiat un meci de bărbați.

Latifundiarul din Pipera este de părere că femeile trebuie să arbitreze la fotbalul feminin, iar bărbați la masculin. A fost un nou derapaj, în stilul său caracteristic.

”Băi, ce înseamnă roşu. Înseamnă mingea în control. Unde a fost mingea în control? Pentru că era la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea. Cum a avut control?

Când e vorba de Becali, nimeni nu mai are rafinament de inteligență de arbitraj, nici măcar Avram, care e băiat destept. Dar când e vorba de mine, nici el nu mai e cum trebuie. El, săracul arbitru, a arbitrat bine. Dar vine o femeie şi spune roşu. Păi, dacă pui o femeie…

Băi, eşti nebun la cap? Ati înnebunit cu toţii? Lasă, mă, femeile la femei, bărbații la bărbați. Asta e lupta la jocuri. Lupta la bărbați o arbitrează bărbații, băi, nebunilor. Ați înnebunit cu toţii?!
A făcut Dumnezeu dreptate, ea nu-si dă seama că trebuie să intervină peste barbat.

Deci, avea control sau nu? Până cobora mingea, şi Dawa și Ngezana ajungeau acolo. Cum controla mingea de la distanță, din aer?”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed