Gigi Becali va încasa o sumă uriaşă! Lovitura pe care o pregăteşte latifundiarul din Pipera. Dezvăluiri de ultimă oră despre vedeta de la FCSB

Gigi Becali va încasa o sumă uriaşă! Lovitura pe care o pregăteşte latifundiarul din Pipera. Dezvăluiri de ultimă oră despre vedeta de la FCSB. Un apropiat l-a dat de gol pe finanţatorul liderului din Superliga.

Gigi Becali primeşte o veste uriaşă. Ar urma să încaseze o sumă importantă de pe urma unui jucător de la FCSB.

Gigi Becali va încasa o sumă uriaşă!

Gigi Becali aşteaptă oferte importante pentru Florinel Coman sau Darius Olaru, dar un apropiat spune altceva. Fostul şef LPF, Dumitru Dragomir pariază pe un alt jucător de la FCSB.

Acesta a spus clar că fundaşul central, Joyskim Dawa va fi cea mai profitabilă afacere pentru Becali. Dragomir crede că FCSB va încasa 20 de milioane de euro pe acest jucător, conform fanatik.ro. Momentan, cuplul de fundaşi centrali format din Dawa şi Siyabonga Ngezana a transformat FCSB într-o fortăreaţă. Vicecampioana are cea mai bună defensivă din campionat. Doar 21 de goluri primite.

„Dawa e un fotbalist care poate să joace la orice echipă din Germania sau din Anglia. Cel puțin 20.000.000 euro (n.r. – ce clauză de reziliere i-ar pune). E jucătorul cu aspect comercial la această oră peste toți de la FCSB. Chiar și peste Coman.

Eu dacă sunt conducător în Anglia, vin și îl iau cu 5.000.000 euro pe Dawa și în decurs de un an îl vând cu 30.000.000 euro. Fac pariu pe cât vreți. Are calități fizice ieșite din comun.

Iar cum se joacă în Anglia acum numai pe fizic, e exact ce le trebuie. Știi ce? Nu a avut continuitate. Dar la FCSB a jucat cu toate prostiile. La FCSB s-a făcut fotbalist. Făcea niște greșeli, nici acum nu lovește bine mingea, nici cu stângul nici cu dreptul. Se urcă mingea pe el ca veveriția.

Până face preluare, face patru mișcări, dar din patru a ajuns acum la două. Juca simplu din prima și greșea. Acum face preluare și chiar dacă o face nu o mai face din patru mișcări o face din două.

FCSB l-a pregătit bine. Pe onoarea mea, e jucător de cel puțin 5.000.000 acum! Eu dacă aș avea 5.000.000 pe ăsta l-aș lua! E acolo lângă Drăgușin, dar are viteză mai mare decât Drăgușin. Nu cred că are forță mai mare decât Drăgușin”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed