Gigi Becali face revoluţie! Planul uriaş al şefului de la FCSB. Mesaj clar pentru Elias Charalambous

Gigi Becali face revoluţie! Planul uriaş al şefului de la FCSB. Mesaj clar pentru Elias Charalambous. Totul a devenit public după ce vicecampioana s-a îndepărtat în fruntea clasamentului Superligii.

Gigi Becali vrea să transforme total FCSB. Elias Charalambous urmează să primească o infuzie de jucători străini la echipă.

Gigi Becali face revoluţie!

Gigi Becali își face echipă de Liga Campionilor cu câteva transferuri de senzație din Africa. După ce l-a adus pe Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, latifundiarul din Pipera nu se mai opreşte. A anunțat că a trimis un om de încredere în Africa pentru a-i aduce la FCSB mai mulți tineri africani de viitor.

„N-a fost un meci extraordinar, am luat cele trei puncte, ne-am atins obiectivul şi cu asta basta. O să îşi intre băieţii în ritm după echipa naţională şi cu asta basta. Băi, băiatule, ai văzut cum joacă cei doi?

Ngezana şi Dawa? Extraordinar. N-ai văzut că nu îi lasă pe atacanţi să respire? Are Ngezana o iuţeală, ceva extraordinar. Am trimis pe cineva să caute numai ortodocşi sud-africani.

Să facem o echipă FCSB numai de sud-africani ortodocşi. Numai sud-africani ortodocşi. Sunt foarte talentaţi. N-au mişcat cei de la Farul. Au avut faza aia cu Târnovanu, pe care a scos-o”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Sud-africanul care a ajuns la FCSB în perioada de mercato din vară a reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali. „Ai văzut cum joacă Ngezana? Să vezi ce fotbalist o să fie. Are forță, viteză, tehnică, tot ce vrei”, a declarat Gigi Becali.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB pe 1 iulie 2023 și a semnat un contract valabil până în vara lui 2027 cu vicecampioana României. Becali are opțiunea să îi prelungească înțelegerea pentru încă două sezoane.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a fost cumpărat de Gigi Becali de la Kaizer Chiefs cu 600.000 de euro. Aventura la FCSB este prima pentru el în afara Africii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed