Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Oferta uriaşă primită pentru Florinel Coman: ‘Nu puteam să-l ţin’ + Ce echipă l-a vrut pe jucător

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Oferta uriaşă primită pentru Florinel Coman. Latifundiarul din Piera nu s-a mai abţinut. A dezvăluit că a fost aproape de a-l pierde pe jucător.

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă. Şeful celor de la FCSB a recunoscut că a fost foarte aproape de a-l pierde pe Florinel Coman.

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii!

Gigi Becali a trecut prin mari emoţii în această iarnă. Cel mai bun jucător al celor de la FCSB, Florinel Coman, a fost foarte aproape de a pleca din România. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a avut o ofertă uriaşă pentru jucătorul său.

O echipă din Argentina a oferit 5 milioane de euro, clauza de reziliere a lui Coman. Totuşi, jucătorul a refuzat oportunitatea de a juca în America de Sud. Chiar Becali a fost cel care l-a convins că este mai bine să rămână în Superliga. „A primit o ofertă din Argentina Florinel Coman. M-a întrebat dacă să plece sau să nu plece. I-am spus să nu plece. Mergi la o echipă mare în Europa. Nu puteam să-l ţin pentru că 5 milioane este clauza”, a dezvăluit Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

În acest moment, FCSB se află aproape de titlu. Are 13 puncte avans faţă de cei de la Rapid, care au un meci mai puţin disputat. Duelul dintre cele două mari rivale va închide lupta din sezonul regulat, chiar înaintea play-off-ului de titlu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed