Gigi Becali face dezvăluirea momentului! Anunţ clar despre atacantul de Champions League pe care îl vrea la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie

Gigi Becali face dezvăluirea momentului! Anunţ clar despre atacantul de Champions League pe care îl vrea la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie. În ultimele zile s-a spus că liderul din Superliga îl vrea pe Rafa Mujica, atacantul celor de la Arouca.

Gigi Becali a confirmat că a fost întrebat dacă este interesat de atacantul spaniol. Patronul FCSB-ului a solicitat detaliile financiare ale posibilei mutări, prețul și salariul jucătorului, punct în care discuțiile s-au blocat.

Gigi Becali face dezvăluirea momentului!

Venirea lui Rafa Mujica la FCSB este blocată. Gigi Becali nu-şi face mari speranţe că l-ar putea aduce. ”Am primit și eu că dacă ne interesează. Am zis că pentru a ne interesa trebuie să știm prețul și salariul jucătorului. Nu am primit!

Ce să te intereseze ceva dacă nu știi prețul și salariul? Nu are rost să vorbim de un jucător dacă nu știm prețul! Nu am primit nimic concret”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Rafa Mujica are în contractul cu Arouca, unde joacă din vara lui 2022, o clauză de reziliere în valoare de 10 milioane de euro. Se află la cel mai bun sezon din carieră, cu 19 goluri marcate în campionat.

Rafa Mujica a devenit jucătorul spaniol care marchează cele mai multe goluri într-un sezon al primei ligi din Portugalia în acest secol. L-a depășit weekend-ul trecut pe Fran Navarro, care a marcat de 17 ori pentru Gil Vicente.

Deținătorul recordului este Galician Victoriano, care a înscris de 21 de ori pentru Sporting Covilha, dar în sezonul 1955 – 1956. În total, Rafa Mujica are 26 de goluri pentru Arouca în prima ligă portugheză și este cel mai bun marcator all-time al echipei în primul eșalon, după cum notează tintaamarilla.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed