Gigi Becali a primit ordin! Ce este obligat să facă şeful de la FCSB. Doar aşa poate câştiga zeci de milioane de euro

Gigi Becali a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă şeful de la FCSB. Doar aşa poate câştiga zeci de milioane de euro de pe urma calificării în grupele Champions League. Un fost mare stelist a spus clar.

Echipa lui Gigi Becali este aproape campioană în Superliga. Latifundiarul din Pipera nu vrea doar atât. Visează să ajungă, din nou, în grupele Champions League.

Gigi Becali a primit ordin!

Pentru a-şi îndeplini visul, Gigi Becali este nevoit să facă investiţii masive. Un fost mare stelist i-a dat ordn latifundiarului din Pipera. Adrian Ilie consideră că pentru a evolua cu brio în cupele europene, FCSB trebuie să se întărească în această vară. I-a făcut lista de transferuri lui Gigi Becali, conform fanatik.ro.

“Ai nevoie de jucători. L-aş lua pe Otele, pe Mitriţă, să mai găsesc un fundaş central… Acum a revenit Chiricheş şi va fi o piesă foarte importantă la FCSB. Mai trebuie un mijlocaş central şi o extremă dreapta.

Bineînţeles, doi-trei jucători care să fie rezerve. Dacă mă uit în campionat, sunt pe aceste posturi. Rapid are jucători destul de buni, Craiova îl are pe Screciu, noi avem jucători valoroşi în campionat.

Ne uităm la primii patru golgheteri. Sunt 4-5 care au goluri importante. Să aduci jucători care marchează. Otele, dacă îl pui vârf, cu Coman şi cu Mitriţă, faci o socoteală şi o să marchezi vreo 45 de goluri pe sezon în trei inşi”, a spus Adrian Ilie, conform sursei citate.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Rapid care va avea loc sâmbătă seara, pe Arena Naţională. Dacă băieţii lui Elias Charalambous câştigă, iar CFR Cluj şi CSU Craiova se încurcă FCSB devine campioană din punct de vedere matematic cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed