Gigi Becali face aroganţa supremă! Cum va sărbători titlul la meciul cu Rapid. Va fi ceva nemaivăzut până acum

Gigi Becali face aroganţa supremă dacă echipa sa va câștiga campionatul! Cum s-a gândit să sărbătorească titlul la meciul cu Rapid. Va fi ceva nemaivăzut până acum în fotbal! Chiar latifundiarul din Pipera a făcut dezvăluiri complete.

FCSB va fi campioană cu cinci etape înainte de ultima partidă, dacă planurile lui Gigi Becali se vor adeveri. Finanțatorul plănuiește un spectacol pentru echipă și pentru suporteri.

Gigi Becali va face aroganța supremă!

Calculele matematice făcute de Becali aduc titlul de campioană mai devreme pentru roș-albaștrii. Dacă FCSB bate pe Rapid, Sepsi se impune în fața lui CSU Craiova și CFR nu o bate pe Farul, finanțatorul promite un spectacol de neuitat.

„Cred că vom lua titlul cu Rapid. Trebuie să batem și să avem 15 puncte peste Craiova și CFR Cluj. Ei trebuie să facă egal, să avem 15 puncte cu 5 etape rămase. Eu nu am ambiție cu Rapid, am ambiție să luăm cât mai repede.

Am pregătit o surpriză frumoasă, creștinească, dacă luăm titlul. Vreau să fac la Arena Națională, din drone, cât este de mare terenul, o cruce cu lumini, care să se vadă pe cer. Cât timp se joacă meciul să fie crucea pe cer. Crucea cu care a biruit Împăratul Constantin.

Cred că mă duc pe stadion cu Rapid. Dacă reușim să facem asta, să avem crucea pe cer din drone, merg la meci. Că acum nu mai am teamă”, a declarat Becali, la Prima Sport.

„Eu spun ceva. Era 1-0 și trebuia să ținem de scor. Noi am avut ocaziile mari și în repriza a doua. Nu au avut ocazie clară de a marca. Așa, un șut la poartă, au mai avut. Am avut bară, ocazii mari. Bă, să ai 16 puncte față de Rapid? Dacă se înjumătățesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni!

Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 față de Rapid și 7 față de CFR și de Craiova. Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu știu cât, mai iau și din ei, nu bag chiar tot.

Emoții la titlu nu mai sunt. Erau emoții că vreau să luăm cât mai repede”, a mai declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed