Florinel Coman face dezvăluirea serii! Şi-a anunţat plecarea de la FCSB: ‘Să iau campionatul şi apoi să plec’ + Obiectivul imediat al liderului din Superliga

Florinel Coman face dezvăluirea serii! Şi-a anunţat plecarea de la FCSB. S-a vorbit, în ultimele zile de faptul că vedeta roş-albaştrilor va pleca în Qatar. După ce a decis meciul cu CFR  Cluj jucătorul a spus clar.

Florinel Coman vrea să ia titlul cu FCSB şi apoi să plece în străinătate. Îl aşteaptă un salariu de două milioane de dolari pe sezon în Qatar.

Florinel Coman face dezvăluirea serii!

„Eu vreau să fac pasul. Eu am obiectiv să iau campionatul şi apoi să plec”, a spus clar Florinel Coman, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Apoi, jucătorul vicecampioanei a vorbit despre meciul câştigat contra celor de la CFR Cluj. Liderul din Superliga a câştigat cu 1-0 şi s-a distanţat la 12 puncte de urmăritoare. Dacă ar învinge Rapid etapa viitoare, iar CFR Cluj şi CSU Craiova nu câştigă, FCSB este campioană matematic.

Acest lucru şi-l doreşte şi Coman. „Mă simt foarte bine, o execuţie frumoasă. Am venit să câştigăm, să ne facem un final mult mai uşor de campionat. Ăsta a fost obiectivul pus pe parcurs după victoria cu Farul şi Craiova. A fost obiectiv pe termen scurt să terminăm cât mai repede acest campionat. Mă simt bine că fac parte din acest grup, îmi dau libertatea să îmi arăt calităţile.

Publicul minunat aici cu suporteri, mai mulţi ai noştri”, a mai spus Coman, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed