Gigi Becali face anunţul momentului! Lovitura totală pregătită de şeful de la FCSB. Suma uriaşă pe care o va investi

Gigi Becali face anunţul momentului! Lovitura totală pregătită de şeful de la FCSB. Suma uriaşă pe care o va investi latifundiarul din Pipera înaintea noului sezon de Superliga. Chiar milionarul a făcut anunţul în direct.

Gigi Becali nu se dezminte şi anunţă investiţii masive la FCSB. Latifundiarul din Pipera vrea să întărească echipa pentru a câştiga titlul în Superliga.

Gigi Becali face anunţul momentului!

2 milioane de euro pune la bătaie Gigi Becali. Suma este alocată pentru a face 3 transferuri în această vară la FCSB. Mai mult, latifundiarul din Pipera vrea ca jucătorii să ajungă la echipă înainte de plecarea în cantonament. Milionarul îşi doreşte doi fundași centrali și un atacant.

Becali a dezvăluit că negociază cu doi fundași centrali din străinătate și că este dispus să ofere salarii mai mari, pentru a aduce jucători de calitate. Mai mult, şeful de la FCSB a renunțat la Arnold Garita, iar acum Mamadou Thiam este principala țintă pentru postul de atacant.

„În fiecare an, m-am hazardat, repede, repede, repede. Acum nu mai fac așa. Până cu o zi-două înainte de a pleca în cantonament, vreau să avem 2-3 transferuri.

În Conference League, e vorba de 8-10 milioane, cu bilete cu tot. Atunci m-am gândit, mai risc două milioane, altfel nu le iau pe alea opt. Și nici nu fac echipă de campionat, dacă nu risc două milioane. Și mai risc două milioane în plus. Adică, mă refer la salarii, voi da salarii mari.

Negociem cu niște fundași centrali din afară, care cer salarii mari. Din afară mai mult, nu sunt de la noi. E un jucător bun (n.red. Yuri), dar nu intră în vederile noastre. Nu e stilul nostru de joc, nu ne interesează.

Duarte da, dar el, la ora asta, așteaptă răspunsul de la FIFA. Mititelu zice că-l fur eu. Cum să-l fur eu? Dacă FIFA îi spune că e liber, cum îl fur eu? Îl iau cu macaraua? Dacă spune FIFA că e liber, e liber.”, a declarat Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed