Gigi Becali râde de cei de la Rapid! Mesaj devastator pentru Dan Şucu. A dezvăluit discuţia cu patronul echipei din Giuleşti

Gigi Becali râde de cei de la Rapid! Mesaj devastator pentru Dan Şucu. A dezvăluit discuţia cu patronul echipei din Giuleşti. Latifundiarul din Pipera a sistat orice negociere în privinţa lui Malcom Edjouma.

Cei de la Rapid îl doreau pe mijlocaş, dar Gigi Becali nici nu se gândeşte să-l vândă. Asta deşi a avut o discuţie cu Dan Şucu, şeful de la Rapid.

Gigi Becali râde de cei de la Rapid!

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari ai Rapidului, a recunoscut interesul pentru Malcom Edjouma, mijlocașul de la FCSB. Ulterior, Gigi Becali, patronul „roș-albaștrilor”, a dezvăluit că a respins propunerea.

Becali a dezvăluit că a vorbit cu Dan Șucu și că l-a anunțat că nu e dispus să dea la Rapid decât jucătorii pe care nu îi mai dorește sub nicio formă la FCSB. Așa cum a fost cazul mijlocașului Răzvan Oaidă. Acesta a reziliat în această vară contractul cu FCSB și a semnat din postura de jucător liber cu Rapid.

„E adevărat, m-a sunat Șucu. M-a întrebat dacă au vreo șansă să îl ia pe Edjouma. I-am spus că el e prieten pentru mine, doar că la fotbal nu e pe prietenii. La fotbal suntem în război și nu dăm jucători la adversari.

Dacă vreau să-l dau gratis, atunci îl dau la Rapid. Dar jucătorii pe care îmi pun eu nădejdea nu-i dau la adversari. Edjouma e un jucător care are experiență, care are caracter. Nu știu dacă luam titlul cu el în teren la meciul cu Farul, dar sigur era altceva.”, a spus Gigi Becali, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed