Gigi Becali, dat de gol de un fost antrenor! Cum își teroriza angajații. Au vorbit în timpul meciului

Gigi Becali a fost dat de gol de un fost antrenor. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a recunoscut tot. Discuta destul de des cu Gigi Becali la telefon.

Fostul tehnician spune totuși că niciodată patronul echipei nu i-a impus ce jucători să trimită în teren și nici nu în sugera ce schimbări să facă în timpul meciurilor.

Stoichiță a povestit că a fost sunat o dată chiar în timpul unui meci cu Rapid. Partida s-a terminat la egalitate 1-1. Cristi Tănase a deschis scorul, iar Nicolae Grigore egalat.

”Eu vorbeam cu Gigi, dar nu îmi spunea ce echipă să fac. A sunat, chiar am și vorbit cu el de pe bancă. Am cerut o dată telefonul: ‘ia dați, mă, telefonul încoace’! Și am discutat și a fost destul de logic Gigi, atunci. Cu Rapidul a fost, era un 1-1 pe Giulești. Și Ilie nu a avut și el, când a fost la Steaua?”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Mihai Stoichiță a avut două mandate la FCSB. În perioada septembrie 2009 – iunie 2010 și perioada martie 2012 – mai 2012.

Ce spunea Marius Lăcătuș despre implicarea lui Gigi Becali la echipă

Marius Lăcătuş a lucrat și el cu Gigi Becali, iar în urmă cu ceva vreme făcea dezvăluiri în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Becali de atunci în niciun caz nu era Becali de acum! Dacă stăm și ne uităm chiar și la declarații. Lui nu-i poate pune nimeni batista la gură să nu vorbească sau pumnul în gură, cum se spune. El ce are de spus spune.

Totuși, înainte cred că nu era chiar atât de slobod la gură și foarte multe lucruri pe care le spune acum nu erau atunci. Și nici nu se băga, chiar dacă și pe vremea aceea mai dădea sugestii. Dacă n-ar fi mai bine să joace X în locul lui Y. Nu impunea!”, declarat Marius Lăcătuș în urmă cu doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed