Gigi Becali, dat de gol! Cea mai cunoscută amantă din România a dat cărţile pe faţă. Dezvăluiri incendiare despre latifundiar

Gigi Becali a fost dat de gol! Cea mai cunoscută amantă din România a dat cărţile pe faţă. Dezvăluiri incendiare despre latifundiar.

Gigi Becali se va enerva la culme! Patronul celor de la FCSB a fost dat de gol de cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina.

Gigi Becali își va ieși din minți

Gigi Becali își va ieși din minți! Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a făcut dezvăluiri incendiare despre latifundiar.

Femeia celebră născută în Lituania a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre perioada în care era dansatoare la celebrul Club Melody, unde l-a cunoscut și pe bărbatul care avea să o facă vedetă, Victor Pițurcă.

Aceasta a dezvăluit și că patronul celor de la FCSB obișnuia să frecventeze clubul, dar nu era niciodată în centrul atenției.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah.Tăriceanu mai venea.

Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a declarat Vica Blochina, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

De asemenea, femeia a fost întrebată și dacă i-a dansat vreodată lui Ion Iliescu. Răspunsul ei a fost unul categoric.

„Niciodată. Niciodată nu i-am dansat lui Ion Iliescu la barul Melody, știam că vine acolo, eu personal nu l-am văzut cu ochii mei. Pe vremea aia nici nu cunoșteam, nici nu puteam să îl văd, nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni, numai că auzeam cine a fost în Melody”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed