Gigi Becali dă marea lovitură! Suma uriaşă pe care o câştigă şeful celor de la FCSB. Nimeni nu mai poate să-l oprească

Gigi Becali dă marea lovitură dacă echipa sa ia titlul de campioană! Suma uriaşă pe care o câştigă şeful celor de la FCSB. Nimeni nu mai poate să-l oprească pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este pe cale să facă bani frumoși dacă echipa sa va câștiga campionatul în acest sezon. Sumele mari pe care le primește campioana României nu pot decât să aducă bucurie pentru patronul roș-albastrilor.

Gigi Becali dă marea lovitura!

După o așteptare de nouă ani, FCSB este aproape să cucerească titlul în Superliga. Ultima oară acest lucru s-a întâmplat în sezonul 2014-2015, când pe bancă se afla Costel Gâlcă, antrenorul lui CSU Craiova din acest moment.

FCSB este la un pas de titlu, iar Gigi Becali, este în culmea fericirii. Patronul „roș-albaștrilor”, poate da o lovitură financiară. Campioana din sezonul trecut, Farul Constanța, a primit 2.640.000 de euro de la LPF pentru câștigarea campionatului. Aceasta va fi suma pe care o va lua și FCSB, odată ce veniturile LPF nu au fost modificate.

Adevărat lovitură pe care o poate da FCSB, este în Liga Campionilor. De acolo pot veni milioane multe pentru gruparea lui Gigi Becali. Dacă ajunge până în play-off-ul Ligii Campionilor, FCSB își va asigura un cec în valoare de 10 milioane de euro, în timp ce o calificare în grupele UCL i-ar putea aduce în conturi 20 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed