Anunţ uluitor despre Gigi Becali! Un fost stelist a spus clar. Care este diferenţa între şeful celor de la FCSB şi Adrian Mititelu

Nicolae Dică, fost antrenor al celor de la FCSB, dar și al celor de la FCU Craiova, a răspuns fără să stea pe gânduri atunci când a fost întrebat cu care dintre cei doi patroni este mai greu de colaborat. Deși cei doi șefi sunt recunoscuți pentru modul subtil de a se implica în viețile grupărilor pe care le patronează, fostul mijlocaș și-a argumentat răspunsul și nu vrea să audă de ”patroni-antrenori”.

Dică a recunoscut că este mai greu de lucrat cu Gigi Becali, deoarece patronul FCSB nu înțelege fotbalul din punct de vedere tactic și solicită o mulțime de explicații.

Care este diferenţa între şeful celor de la FCSB şi Adrian Mititelu!

Patronul FCSB caută soluții și pune presiune pe staff-ul formației. „(n.r. Cu ce patron este cel mai greu de lucrat? Cu Gigi Becali sau Adrian Mititelu?) Da, am lucrat cu doi patroni interesanţi din Liga 1. Cu domnul Becali e mai greu de lucrat. E mai dificil, trebuie să stai să găseşti mereu toate soluţiile, să-i explici mereu, să fii creativ!”, a spus Nicolae Dică, la orangesport.ro.

Nicolae Dică a bifat două mandate la FCSB și recunoaște că știe ce înseamnă ”regimul” impus de către patronul formației. Deși pe foaie este trecut drept antrenor principal Elias Charalambous, Becali a recunoscut în nenumărate rânduri că el însuși decide schimbările din timpul partidelor oficiale.

„Păi de ce să îi facem culoar? Nu e antrenor, e patron. Îl aplaudăm. Poate, dacă ia vreo 5 campionate la rând. Așa da. Dacă ia 5 campionate, da. Îl aplaud. Îl felicit și acum. Dar ca patron, dacă ia campionatul.

La câți bani a investit și la ceea ce a făcut acolo cu baza de la Berceni, merita ca după 9 ani să câștige un campionat. La condițiile care sunt acolo și la banii care se investesc trebuia să fie câștigate mai multe campionate!”, a spus Dică, citat de fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed