Vedeta de la FCSB care pleacă din România! Anunţ clar al jucătorului lui Elias Charalambous. Are un obiectiv clar la finalul sezonului

Anunțul făcut de jucătorul lui Elias Charalambous. S-a decis, iar la finalul sezonului pleacă din România. S-a aflat și ce obiectiv vrea să îndeplinească înainte de plecare. Scoțienii sunt interesați de tricolor.

Gigi Becali rămâne fără jucători, după ce Florinel Coman și Darius Olaru și-au anunțat plecarea de la FCSB. Acum, un alt fotbalist esențial pentru gruparea lui Elias Charalambous poate pleca din vară.

Vedeta de la FCSB care pleacă din România!

Ștefan Târnovanu este dorit de scoțienii de la Rangers, echipa la care Ianis Hagi este legitimat. Întrebat despre acest lucru, goalkeeperul a spus clar, va pleca din România doar în Germania, pentru EURO 2024.

”Sperăm să fim cu un pas mai aproape de câștigarea titlului. Nu suntem încă campioni, dar mai avem câțiva pași să devenim campioni. Acest an este anul nostru și cred că în scurt timp se va adeveri asta.

În derby nu contează locul sau forma, dar cred că plecăm cu prima șansă. Sunt o persoană foarte optimistă de fel, dar se pare că anul ăsta

(n.e. Te gândești la EURO?) Eu zic că da. Nu vreau să zic ce îmi doresc, vom vedea. E un duel cu mine, eu vreau să-mi dovedesc că pot să fiu acolo.

(n.r. O să fie mai greu fără Coman?) Nu știu cum o să fie. Coman e un jucător important, dar nu cred că FCSB

(n.r. Îți faci bagajul și tu la vară?) Da, sper să-mi fac bagajul pentru EURO”, a spus Ștefan Târnovanu, potrivit digisport.ro.

”Târnovanu este o adevărată forță în propriul careu”

Jurnaliștii de la The Rangers Journal, au scris despre valoare portarului lui Gigi Becali. Îl văd ca pe o adevărată forță care își face foarte bine treaba de portar.

”Târnovanu este genul de jucător care ar putea căuta un transfer din dorința de a reveni în naționala României. Este un portar care a impresionat foarte mult în competiția internă, unde a strâns 15 meciuri fără gol primit după 33 de jocuri și are un procentaj al paradelor de 75%. A apărat și două penalty-uri din șapte în acest sezon și este o adevărată forță în propriul careu”, au scris jurnaliștii scoțieni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed