Gigi Becali cere, Nicolae Dică execută! Ordin către antrenorul vicecampioanei. Ce este obligat să facă tehnicianul

Gigi Becali are aproape săptămânal câte o ”pohtă”, iar Nicolae Dică trebuie să îi facă pe plac. Astăzi i-a dat ordin antrenorului să joace cu Omrani în următorul meci.

Latifundiarul din Pipera așteapă să îl vadă la lucru pe Bilel Omrani în atac, împreună cu Andrea Compagno.

Becali nu crede în sistemul 4-4-2 propus de Dică

Patronul lui FCSB a vorbit despre atacant, stemul de joc al echipei și despre șansele de play-off ale echipei.

„Pe Omrani îl aștept din primul meci. O să-l vedeți pe teren. Trebuie să joace Compagno cu Omrani. Știți deviza mea. Jucătorii valoroși trebuie să fie pe teren. Antrenorul trebuie să-i așeze. Dică spunea că ar vrea să joace 4-4-2, m-a bufnit râsul când l-am auzit. Am zis să nu mă întrebe pe mine, că eu nu mă pricep”, a spus Becali la Pro Arena.

Întrebat dacă mai are răbdare cu Nicolae Dică, patronul lui FCSB a replicat acid.

„Eu vorbesc cu dacă și parcă? Dacă Putin dă bomba atomică, mai rămâne Dică? Dacă dau și americanii, mai rămâne Dică? Ce sunt întrebările astea? V-am zis că nu se pune problema! Nu mai puneți întrebări cu dacă!

Din moment ce faci calcule pentru play-off, înseamnă că ai o teamă că l-ai putea rata. Avem două meciuri în minus, iar acum vom juca cu Argeș, Petrolul și Sepsi.

Sunt echipele de deasupra noastră. În decembrie, când vom juca restanțele, vom fi pe locul 6. Petrolul nu poate rezista pe loc de play-off, dar pe Hermannstadt nu poate fi ajunsă. E distanța mare”, a mai spus Becali la ProArena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari