Gigi Becali are tupeu! Suma uriaşă pe care vrea să o încaseze. Planul din fotbal al latifundiarului din Pipera

Gigi Becali are tupeu! Suma uriaşă pe care vrea să o încaseze. Planul din fotbal al latifundiarului din Pipera. Şeful celor de la FCSB îşi doreşte să vândă un jucător al vicecampioanei pe o sumă uriaşă.

Gigi Becali voia să încaseze pe Octavian Popescu 50 de milioane de euro. Acest lucru, evident, nu s-a întâmplat. Acum, jucătorul mai prinde echipa doar pentru că se încadrează la regula sub 21.

Gigi Becali are tupeu!

Chiar şi aşa, Gigi Becali nu  renunţă la ideea sa. Așteaptă un ”nou Hagi”, pe care să-l poată trimite într-un campionat puternic pentru cel puțin 100 de milioane de euro. “Nu am renunţat la ideea asta. Vreau să vând un jucător cu 100 de milioane de euro. Când am intrat în fotbal, am spus că va fi un Hagi la mine, o să mi-l dea Dumnezeu mie.

Şi dacă va fi, îl vând pe 100 de milioane de euro sau 200. Aţi văzut că eu nu vând sub preţ. L-am vândut pe Chiricheş cu 10 milioane, ei (n.r.- Tottenham) l-au vândut mai departe cu 7”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Totuşi, şeful celor de la FCSB a reuşit şi afaceri importante. Pe Dennis Man l-a vândut cu 11 milioane de euro la Parma. Este cel mai scump fotbalist plecat vreodată din Superliga. Acum, internaționalul român este în fața unui transfer de 25 de milioane de euro, care i-ar aduce grupării bucureștene aproximativ 700.000 de euro. Asta grație procentului pe care Becali l-a păstrat dintr-o eventuală revânzare.

Cele mai mari transferuri din istoria FCSB-ului, conform Transfermarkt:

1. Dennis Man – Parma, 11 milioane de euro
2. Nicolae Stanciu – Anderlecht, 9,7 milioane de euro
3. Vlad Chiricheș – Tottenham, 9,5 milioane de euro
4. Florin Gardoș – Southampton, 6,8 milioane de euro
5. Mirel Rădoi – Al-Hilal, 6 milioane de euro

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed