Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! I-a distrus pe jucătorii de la FCSB în direct: ‘Nu poate fi atât de slab’ + L-a făcut praf pe Andrea Compagno

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! I-a distrus pe jucătorii de la FCSB în direct. La finalul meciului cu U Cluj, latifundiarul din Pipera s-a dezlănţuit. I-a făcut praf pe băieţii lui Elias Charalambous în direct.

Gigi  Becali nu a mai suportat. După FCSB-U Cluj 2-2, şeful vicecampioanei s-a enervat crunt.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi!

Gigi Becali s-a enervat pe David Miculescu, dar nu l-a iertat nici pe Andrea Compagno. A spus clar că în pauza de iarnă trebuie să aducă la FCSB un atacant. În schimb, l-a lăudat pe Florinel Coman.

„Ce să facă Coman. El a pus-o pe tavă să dea gol. Ce să facă. Când o echipă are 5 ocazii de a marca ce să spui atacului. Miculescu. Nu știu ce să fac cu el. Nu înțeleg de ce e așa de slab. Și când a venit era….cât de cât. Nu așa de slab. Nu știu ce să fac. Nici nu e fotbalist el. Nu poate fi atât de slab. E de sală”, a spus Gigi Becali, în direct la Prima Sport.

Nici Darius Olaru nu a scăpat de cuvintele grele ale lui Becali. Patronul de la FCSB nu-şi explică numărul mare de ocazii ratate. „Şi Olaru trebuia să dea uşor pe jos, în dreapta portarului. Multe ocazii, n-ai ce să reproşezi. Sunt mulţi care n-au funcţionar, dar nu am ce să reproşez echipei. Ne trebuie un atacant că nu avem. U Cluj e o echipă muncitoare, au luptat până în ultimul moment. Când marchezi gol în minutul 8 şi nu ţii mingea la noi. Am avut multe ocazii”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed